1. Before you ask anything, make sure that you've read the FAQ

Update 29 (after last bug fix) Loading bugs

Discussion in 'Bug Reports' started by Fire_Drake12, Sep 4, 2017.

  1. Fire_Drake12

    Fire_Drake12 Member

    Joined:
    Jul 15, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    6
    Recently Zerahypt has stopped loading the Kabrian Estrellite & Agrian highway areas. It just goes to a black screen and never does anything.
     
  2. Terminator_722

    Terminator_722 Veteran Member

    Joined:
    Oct 11, 2016
    Messages:
    124
    Likes Received:
    29
    never happened to me before. what kinda pc are you using?
     
  3. Fire_Drake12

    Fire_Drake12 Member

    Joined:
    Jul 15, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    6
    Toshiba laptop
     
  4. Terminator_722

    Terminator_722 Veteran Member

    Joined:
    Oct 11, 2016
    Messages:
    124
    Likes Received:
    29
    sorry, but you're going to have to be a little more specific then that. do you know what kind of hard drive you have, how much ram, etc?
     
  5. Fire_Drake12

    Fire_Drake12 Member

    Joined:
    Jul 15, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    6
    No im too lazy to bother to look, it runs really good. Thats the most useful thing i can say about it.
     
  6. Terminator_722

    Terminator_722 Veteran Member

    Joined:
    Oct 11, 2016
    Messages:
    124
    Likes Received:
    29
  7. FonkDerok

    FonkDerok Insane Furfag in a Position of Power

    • Mod
    Joined:
    Jul 18, 2015
    Messages:
    351
    Likes Received:
    156
    I also have no trouble and my laptops fairly midrange

    idk man sorry
     
  8. SYRSA

    SYRSA Administrator

    • Admin
    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    102
    Likes Received:
    109
    Go play Zerahypt, reproduce those bugs, then exit Zerahypt, go into the data folder and open "output_log.txt". Find any potential errors listed around the bottom of the txt and post them here.
     
  9. Fire_Drake12

    Fire_Drake12 Member

    Joined:
    Jul 15, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    6
    Sorry for delayed reply.

    Level 'KabriusEstrellite' (12) couldn't be loaded because it has not been added to the build settings.
    To add a level to the build settings use the menu File->Build Settings...

    Level 'AgracreasSuburb1' (11) couldn't be loaded because it has not been added to the build settings.
    To add a level to the build settings use the menu File->Build Settings...

    Thats what it shows in the log
     
  10. SYRSA

    SYRSA Administrator

    • Admin
    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    102
    Likes Received:
    109
    Well. You must've messed with the data somehow because that's an error that shows due to, as it says, it cannot find the assigned level for it to load. I assign the levels to be loaded when I build and export the program. After that, they shouldn't change.
     
  11. GSungazer

    GSungazer Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2015
    Messages:
    55
    Likes Received:
    33
    It's not uncommon that the files are corrupted during download or install, I recommend you erasing the install folder and downloading the game again
     
    Terminator_722 likes this.
  12. Fire_Drake12

    Fire_Drake12 Member

    Joined:
    Jul 15, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    6
    Alright i'll see if that works, hopefully it will.

    I dont mess with coding, i wouldnt know what anything meant. If me having multiple versions of Zerahypt on my laptop is what might've caused something, thats would be why, otherwise it would have to be something that i could accidentally change by playing the game itself; the only time i'v gone into the game file was to look for the errors you told me to look for. I'm a designer, I have thought about taking coding classes or whatever but i usually decide its a waste of time because of how complex it looks